Jurnal 4

Beția este o capcană pe care societatea a creat-o pentru a compensa dezamăgiri, generând o lume de refugiu. În definitiv orice bețiv este un slujitor al consumului, cel puțin în societatea contemporană.

Principiu ideologic: povestește-le despre ce le place să audă dacă vrei să le fii simpatic! Făgăduiește-le semenilor împlinirea dorințelor manifeste sau secrete și te vor asocia cu ele!

Femeia care vizează reușita pe calea farmecelor personale este unul din exemplele evoluției, punând în practică mecanisme de adaptare.

Dacă biologii evoluţionişti au dreptate atunci organele genitale feminine constituie o limită în evoluţia noastră intelectuală, în condiţiile în care creierul nostru s-a dezvoltat numai atât cât să poată ieşi din uter.

Prostul este convins că orice gând îi străbate mintea este o idee ce-i aparține. Prostia se opune comunității, fiind născută  din incapacitate de a recunoaște importanța altora în existența personală.

Adaugă un comentariu

Articole similare

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Switch to our mobile site